info@tofacademy.com
+31 (24) 3553318
Ma-vrij: 09.00 - 18.00 uur
Lyanne & Germaine

Influencer & business coach

“Met een enorm influencer netwerk en en een dosis ervaring op het gebied van branding, marketing en communicatie helpen we jullie je blog business verder te professionaliseren en te boosten …”

Onze business coaches

TOF Academy biedt bedrijven en influencers de mogelijkheid om in de spotlight te treden door middel van onze online trainingen, workshops en events. Wij vinden het belangrijk dat je je door authenticiteit onderscheidt van de massa. We richten ons voornamelijk op (personal) branding, marketing, PR, business en social.

Business coach

Lyanne Vos

Lyanne heeft verschillende succesvolle bedrijven opgericht waaronder Studio Sasu, Buro Tof! en Your Business Moves. Als personal energizer en business coach helpt zij vrouwelijke ondernemers met neerzetten van een succesvol bedrijf. Zij coacht deze ondernemers op het gebied van branding, marketing en ondernemerschap. Haar missie is om alle vrouwelijke ondernemers te inspireren en te motiveren om een happy business lifestyle te creëren waarin de ondernemer gelukkig is, inkomen verdiend en waarin alles stroomt!

Na haar masteropleiding Communicatiewetenschap (specialisatie Marketing) heeft zij gewerkt bij een groot kindermerk: nijntje. Daarna heeft zij haar dromen gevolgd en heeft zij ervaring opgedaan in het ondernemen en coachen. Inmiddels heeft zij in verschillende grote tijdschriften gestaan zoals VTwonen en Grazia met haar interieur label Studio Sasu. Dit jaar staat Lyanne als ambassadrice van TOF Academy in de VIVA400 lijst.

www.yourbusinessmoves.nl

Business coaching
0%
Marketing strategie
0%
Training
0%
Business coach

Germaine Dupont

Germaine heeft al jaren een succesvolle agency op het gebied van online marketing. Ze is genomineerd geweest door de VIVA als succesvolle zakenvrouw in de categorie aanstormend talent.

Daarnaast heeft zij als één van de 30 uitverkorenen een twee-jarig coaching traject afgerond vanuit het Ministerie van Economische zaken en de Europese commissie. Dit traject was gericht op vrouwelijk ondernemerschap en innovatie. Met deze kennis is zij agency Blogger Media gestart met bijbehorende community The Bloggerlist. In twee jaar tijd heeft ze een netwerk van duizenden influencers aan haar weten te binden. Deze doelgroep zet ze met haar team nu veelvuldig in met campagnes voor opdrachtgevers.

In 2015 is ze haar eigen online magazine, iGlossy, gestart dat in de eerste drie maanden na de lancering veelvuldig in alle grote media heeft gestaan, zoals RTL Boulevard, Shownieuws en alle landelijke kranten.

www.bloggermedia.nl

Influencer marketing
0%
Social media
0%
Training
0%
Adres:
Toernooiveld 200
Telefoon:
+31 (24) 3553318
E-mail:
info@tofacademy.com
Style switcher RESET
Color scheme