info@tofacademy.com
+31 (24) 3553318
Ma-vrij: 09.00 - 18.00 uur

Het ontstaan van TOF Academy?

TOF Academy is opgezet door Lyanne Vos en Germaine Dupont. Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd in branding, social media, PR en marketing met ieder ons eigen bedrijf. Germaine heeft al jaren een succesvolle agency op het gebied van online marketing. Ze is genomineerd geweest door de VIVA als succesvolle zakenvrouw in de categorie aanstormend talent. Daarnaast heeft zij als één van de 30 uitverkorenen een twee-jarig coachingstraject afgerond vanuit het Ministerie van Economische zaken en de Europese commissie. Dit traject was gericht op vrouwelijk ondernemerschap en innovatie.

Met deze kennis is zij agency Blogger Media gestart met bijbehorende community The Bloggerlist. In twee jaar tijd heeft ze een netwerk van duizenden influencers aan haar weten te binden. Deze doelgroep zet ze met haar team nu veelvuldig in met campagnes voor opdrachtgevers. In 2015 is ze haar eigen online magazine, iGlossy, gestart dat in de eerste drie maanden na de lancering veelvuldig in alle grote media heeft gestaan, zoals RTL Boulevard, Shownieuws en alle landelijke kranten. In 2016 is een grote droom uitgekomen, haar eigen fashionlabel ByBM. De eerste collectie T-shirts is geïnspireerd op influencers en wordt al veelvuldig gedragen door bloggers én BN-ers. Daarnaast zijn haar producten al in diverse winkels verkrijgbaar.

Lyanne heeft verschillende succesvolle bedrijven opgericht waaronder Studio Sasu, Buro Tof! en Your Business Moves. Als branding specialist helpt zij vrouwelijke ondernemers met neerzetten van een succesvol bedrijf. Zij coacht deze ondernemers op het gebied van branding en marketing. Na haar masteropleiding Communicatiewetenschap (specialisatie Marketing) heeft zij gewerkt bij een groot kindermerk: nijntje. Daarna heeft zij haar dromen gevolgd en heeft zij ervaring opgedaan in het ondernemen en coachen. Inmiddels heeft zij in verschillende grote tijdschriften gestaan zoals VTwonen en Grazia met haar interieur label Studio Sasu.

Boek een cursus
Adres:
Toernooiveld 200
Telefoon:
+31 (24) 3553318
E-mail:
info@tofacademy.com
Style switcher RESET
Color scheme