info@tofacademy.com
+31 (24) 3553318
Ma-vrij: 09.00 - 18.00 uur
Happiness in your business Previous item Boost your style

Happiness in your business

Gefeliciteerd, jij bent aan jouw droom begonnen. Jij bent startend of jij bent al een ondernemer. Je hebt het lef gehad om in het diepe te springen en een bedrijf op te zetten. Wauw, dat voelt goed!

Maar toch merk jij dat je het moeilijk vind om jezelf te onderscheiden. Het runnen van een bedrijf blijkt niet altijd voor vrijheid te zorgen. Waarschijnlijk heb jij voor vrijheid gekozen maar je hebt het gevoel dat jij wordt geleefd.

Je bent ambitieus en gedreven en jij weet dat er meer in zit voor jou. Je wilt een bedrijf hebben dat meer geld oplevert zodat jij nog meer mensen kunt helpen. In vrijheid leven waarin jij jouw agenda bepaalt. Meer bereiken in jouw bedrijf door minder te doen. En niet meer stressen om de rekeningen die jij moet betalen. Tijd en energie hebben voor jezelf en jouw geliefde en de vrouw zijn die jij altijd hebt willen zijn?

 

Het Happiness in Your Business programma is opgebouwd uit 3 trainingsprogramma’s van zes weken.

In dit programma leer jij hoe je meer energie, tijd en inkomen gaat genereren met jouw bedrijf! Want hoe fijn zou het zijn als jij elke dag energiek je bed uitkomt, je bedrijf blijft doorstromen en jij meer tijd overhoudt om leuke dingen te doen?

In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als personal energizer en online business coach. Ik kende jouw situatie, ik was hard aan het werk, ik had weinig vrije tijd en weinig betaalde klanten.

De afgelopen tijd heb ik meer dan €10.000,- in mijzelf geïnvesteerd door  verschillende trainingen en opleidingen te volgen bij succesvolle (internationale) ondernemers. En alles wat ik heb geleerd en dagelijks met succes toepas, heb ik verwerkt in dit toegankelijke programma.

Dit programma gaat jouw (zakelijk) leven veranderen!

 • Weet jij wat jou weerhoudt van succes en welke stappen jij moet zetten om een breakthrough te ervaren.
 • Heb jij een strategie ontwikkeld dat helpt om meer inkomen te genereren door minder te doen.
 • Heb jij een succesformule voor jezelf ontwikkeld om jouw bedrijf naar een niveau hoger te tillen en weet jij hoe jij je kunt onderscheiden van jouw concurrenten.
 • Weet jij hoe jij jouw ideale klant kunt benaderen zonder dat jij het gevoel hebt verkoperig te zijn zodat zij graag willen betalen voor jouw diensten.
 • Heb jij een marketingstrategie ontwikkeld dat jouw rendement onmiddellijk zult verhogen.
 • Heb jij duidelijk inzicht wie jouw ideale klant is en hoe jij ze kunt helpen.
 • Weet jij meer rust, energie en geluk in jouw bedrijf te brengen zodat jij nog meer kan knallen met jouw bedrijf.
 • Weet jij een onweerstaanbare weggever te maken die ideale klant graag wilt hebben.
 • Kun jij jouw ideale klant omzetten naar een betaalde klant.
 • Kun jij een onweerstaanbare salespage maken zodat jouw mailinglist groeit terwijl je slaapt!
 • Weet jij wat nodig is om een geweldige aanbieding te maken die jouw klant niet kunt afslaan.

tof-banner-happiness-in-your-business

Het is belangrijk dat jij weet wat jij krijgt wanneer je investeert in jouw bedrijf.

Daarom vind jij hieronder het exacte lescurriculum zodat jij zeker weet dat dit programma echt iets voor jou is. De lessen bevatten video’s, audio’s, werkboeken, succesvolle templates en formules die jij gelijk kunt implementeren.

Energie & Succesvol Mindset

Les 1
Body & Mind

Les 2
Rust

Les 3
Energie

Les 4
Happy Mindset

Les 5
Dromen

Les 6
Focus

 

Boost Your Business

Les 1
Personal Story

Les 2
Lovely Clients

Les 3
Products & Branding

Les 4
Boost Your Marketing

Les 5
Let Your Mailinglist Grow

 

Create Online Sales

Les 1
Verdienmodel

Les 2

Elevator Pitch

Les 3
Salesfunnel

Les 4
Onweerstaanbare Weggever

Les 5
Salespage

Les 6
Killer Aanbieding

4
 • Iedere week krijg jij een les met opdrachten en oefeningen die je thuis kunt doen en kunt implementeren
 • Je krijgt toegang tot je eigen persoonlijke leeromgeving die 24/7 voor je tot je beschikking staat
 • De lessen bestaan uit video, audio en werkboeken die je kunt openen op je computer, tablet of telefoon
 • Zo kun je de opdrachten in je eigen tijd en je eigen tempo volgen
 • Ook krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep, waarin we elkaar motiveren en inspireren
 • Je krijgt ondersteuning van mij via 1-op-1 sessies wanneer je voor VIP programma kiest

tof-lyanne-profielHoi! Ik ben Lyanne Vos van Your Business Moves. Ik help ondernemende vrouwen om meer energie, tijd en inkomen te krijgen in hun bedrijf.

Na mijn Masteropleiding Communicatiewetenschap (variant Marketing) aan de VU die ik cum laude heb afgerond, heb ik voor een bekend kindermerk nijntje gewerkt. Ik heb mij al snel ontwikkeld als personal energizer/online business coach. En in de afgelopen jaren succesvolle bedrijven opgebouwd, vrouwelijke ondernemers geholpen om bloeiend bedrijf neer te zetten en mijn innerlijk pad bewandeld door middel van persoonlijke groei en opleiding.

Ik heb geïnvesteerd in verschillende trainingen en opleidingen van succesvolle ondernemers waaronder Eelco de Boer, Simone Levie en Dolly Heuveling van Beek. En verschillende succesvolle templates en tips & tricks ontvangen, die ik dagelijks gebruik. Ik heb met liefde dit  programma samengesteld om jou verder te helpen in jouw bedrijf.

 

Ambitieuze starter
Of jij nou producten, diensten, informatie of advies verkoopt, jij hebt de ambitieuze droom om jouw business groot te maken. Jij wilt graag een online business opzetten. Het programma Happiness in Your Business zal jou hierbij helpen!
Offline Business Woman
Jij hebt een prachtige boutique, jij bent massagetherapeut of een intertieurstylist en jij wilt jouw klantenrelaties verdiepen of nieuwe klanten aantrekken zodat jij meer inkomen genereert. Het programma Happiness In Your Business helpt jou om je online te presenteren zonder dat jij hier technisch kennis voor nodig hebt.
Succesvolle Business Woman
Jij bent al een succesvolle business woman en jij wilt meer rust, energie en tijd ervaren om te genieten. Daarnaast wil jij jouw bereik verhogen en leren hoe jij jouw business op de next level kan brengen. Dan is het programma Happiness in Your Business een goede keuze!
ja-ik-doe-mee-1

 

Adres:
Toernooiveld 200
Telefoon:
+31 (24) 3553318
E-mail:
info@tofacademy.com
Style switcher RESET
Color scheme