info@tofacademy.com
+31 (24) 3553318
Ma-vrij: 09.00 - 18.00 uur
Think Authentic Next item Boost your style

Think Authentic

Herken jij ook dat je het moeilijk vindt om de juiste opdrachtgevers te krijgen? Hoe werk je samen met een PRbureau? Hoe kun je geld verdienen met jouw online platform? En hoe schrijf je een wervende tekst? Gedurende 6 weken behandelen wij verschillende thema’s waaronder online presentatie, tekstuele content, samenwerken en geld verdienen. Elke week ontvang jij verschillende opdrachten. Je krijgt video’s en een werkboek met opdrachten. Deze opdrachten kun jij gelijk doorvoeren op jouw online platform.

Ook bevat dit programma allerlei leuke bonussen waaronder interviews met diverse online influencers en professionals, die jou voorzien van alle exclusieve tips & tricks.

Wat levert dit online programma jou op?

Na afronding:

  • Onderscheid jij jezelf van de massa door middel van jouw personal brand.
  • Trek jij de juiste opdrachtgevers naar je toe.
  • Schrijf jij een vlotte tekst.
  • Kun jij beter gevonden worden door SEO en tags juist in te zetten.
  • Kun jij jouw tarieven bepalen, weet jij welke regels bij advertenties gelden en hoe sponsering werkt.
  • Heb jij een perslijst gemaakt en kun jij een samenwerkingsverband aangaan met een PR-bureau.
  • Na afronding krijg jij een TOF Academy licentie t.w.v. € 25,- voor een jaar. Klik hier voor meer informatie.

Ga je een weekje op vakantie? No worries! Je krijgt levenslang toegang tot dit programma. Je kunt de stof in  jouw tempo maken. Daarnaast krijg jij gratis de nieuwste updates. Tijdens de duur van dit programma zijn wij actief in onze besloten Facebookgroep. Je kunt in gesprek gaan met elkaar en jouw vragen stellen. 

toffe_chicks-19

Wie zijn wij?
Wij zijn Germaine Dupont en Lyanne Vos. Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd in branding, social media, PR en marketing met ieder ons eigen bedrijf. Germaine heeft al jaren een succesvolle agency op het gebied van online marketing. Ze is genomineerd geweest door de VIVA als succesvolle zakenvrouw in de categorie aanstormend talent. Daarnaast heeft zij als één van de 30 uitverkorenen een twee-jarig coachingstraject afgerond vanuit het Ministerie van Economische zaken en de Europese commissie. Dit traject was gericht op vrouwelijk ondernemerschap en innovatie. Met deze kennis is zij agency Blogger Media gestart met bijbehorende community The Bloggerlist. In twee jaar tijd heeft ze een netwerk van duizenden influencers aan haar weten te binden. Deze doelgroep zet ze met haar team nu veelvuldig in met campagnes voor opdrachtgevers. In 2015 is ze haar eigen online magazine, iGlossy, gestart dat in de eerste drie maanden na de lancering veelvuldig in alle grote media heeft gestaan, zoals RTL Boulevard, Shownieuws en alle landelijke kranten. 
 
Lyanne heeft verschillende succesvolle bedrijven opgericht waaronder Studio Sasu, Buro Tof! en Your Business Moves. Als branding specialist helpt zij vrouwelijke ondernemers met neerzetten van een succesvol bedrijf. Zij coacht deze ondernemers op het gebied van branding en marketing. Na haar masteropleiding Communicatiewetenschap (specialisatie Marketing) heeft zij gewerkt bij een groot kindermerk: nijntje. Daarna heeft zij haar dromen gevolgd en heeft zij ervaring opgedaan in het ondernemen en coachen. Inmiddels heeft zij in verschillende grote tijdschriften gestaan zoals VTwonen en Grazia met haar interieur label Studio Sasu.
 
 
Presentatie – Be the type of person you want to meet
Les 1 Missie & Visie
Les 2 Reputatie
Les 3 Personal Branding
Les 4 Ideale volgers
Les 5 Communicatie
Les 6 Content
Les 7 Online presentatie 
Les 8 Presentatie Blog
 
Content – I‘m always write
Les 1 Inspirerende titels
Les 2 Wervelende teksten
Les 3 Werken met hashtags
Les 4  SEO
 
Samenwerken – Alone we are smart, together we are brilliant
Les 1 Hoe werk je samen
Les 2 PR Bureau/Perslijst
Les 3 Events
Les 4 Bloggerlist
 
Geld verdienen – Money is a gift not a goals
Les 1 KVK/Belasting
Les 2 Tarieven vaststellen
Les 3 Adverteren
Les 4 Sponsoring/bartering
 ja-ik-doe-mee-1
Adres:
Toernooiveld 200
Telefoon:
+31 (24) 3553318
E-mail:
info@tofacademy.com
Style switcher RESET
Color scheme